FISIOSEXOLOGIA

Sovint em pregunten si aquesta paraula tan difícil de pronunciar (fisiosexologia) me l’he inventada jo o realment existeix. La resposta és , es tracta d’una especialització en la fisioteràpia del sòl pelvià que té com a objectiu prevenir i tractar les disfuncions sexuals i ajudar-te a créixer sexualment

COM HO FEM?

Ensenyant-te com és i com funciona el teu cos, els teus genitals i el teu sòl pelvià. Explicant-te com es desenvolupa la resposta sexual i donant-te eines per nodrir el teu desig i la teva autoestima, dos aspectes imprescindibles de la nostra sexualitat.

Si és necessari, tractem aquelles disfuncions sexuals com el dolor, la falta de sensibilitat i el dèficit orgàsmic perquè recuperis la teva vida íntima.

Utilitzem un ventall molt ampli de tècniques respectant el teu cos, les teves necessitats i les teves preferències. No farem res que tu no vulguis.

Comencem amb una entrevista per entendre la teva situació i continuem amb una valoració de la teva pelvis i el teu sòl pelvià per donar-te una sol·lució. No sempre és necessari fer una exploració intravaginal, tenim altres eines per facilitar el teu diagnòstic i el teu tractament.

Les sessions presencials (o online) s’acompanyen de recursos i material didàctic per connectar amb el teu cos i recuperar el plaer.

El dolor no és normal, no et conformis.

Cursos Online

Scroll to Top