REAFIRMA L’ ABDOMEN​

 
La diàstasi abdominal és la separació dels músculs rectes anteriors de l’abdomen per un sobreestirament de la línia alba. Durant l’embaràs és normal (fisiològica) i pot mantenir-se les primeres setmanes després del part, però no s’ha d’instaurar en el temps perquè provoca un desequilibri de la paret abdominal. Els músculs abdominals es separen, deixen de fer la seva funció i poden aparèixer símptomes més greus:

 

  • Dolor abdominal   
  • Inflor, gasos i males digestions.
  • Incontinència orinària o prolapse.
  • Inestabilitat i dolor lumbopèlvic.
  • Hernia discal, umbilical o inguinal.                                                                 
 

Més enllà de la incomoditat estètica que pot suposar tenir l’abdomen separat, caigut o abombat com si estiguessis embarassada de quatre o cinc mesos, la diàstasi abdominal és un problema FUNCIONAL.

L’idoni és començar durant el postpart recent (passada la quarentena), però si ja ha passat un temps des que vas donar a llum no passa res: mai és tard per començar. Recuperaràs el teu cos.

Durant 8 SETMANES aprendràs tot el què necessites saber per recuperar la funció del teu abdomen i sincronitzar-lo amb el sòl pelvià. En la primera visita valoraré l’estat del teu abdomen, el teu sòl pelvià, la columna i la pelvis. Mesurarem la diàstasi i si ho desitges farem algunes fotografies per controlar la teva evolució.

T’ensenyaré exercicis específics per afavorir el teu patró respiratori, tonificar l’abdomen i restaurar la seva funció . Utilitzarem ELECTROESTIMULACIÓ per començar a activar els músculs i RADIOFREQÜÈNCIA per reafirmar l’abdomen i millorar la qualitat de la pell. Durant el programa resoldré tots els teus dubtes i aprendràs estratègies per mantenir el teu abdomen actiu i optimitzar el moviments quan estiguis a casa o a la feina. 

Abans d’acabar, tornaré a valorar l’estat del teu abdomen i del teu sòl pelvia per assegurar-nos que tot està bé.  Tornarem a mesurar la diàstasi i farem fotografies noves perquè vegis la teva evolució.

El teu treball tindrà resultats: et veuràs i et sentiràs millor.

 

PRIMERA SESSIÓ

DESPRÉS DE 8 SESSIONS

QUÈ DIUEN DE MI

REAFIRMA L’ ABDOMEN
(modalitat semipresencial)

Hem adaptat el programa REAFIRMA L’ABDOMEN perquè el puguis fer al teu ritme, des de casa. T’ensenyaré tot el què necessites saber per tonificar l’abdomen i sincronitzar-lo amb el teu sòl pelvià.

Aquest programa es semipresencial. Comencem amb una sessió de valoració  per assegurar-nos que tot està bé i perquè aprenguis les bases per començar a activar el teu abdomen de manera segura i així puguis començar el programa de tonificació online. 

Cada setmana rebràs tots els exercicis per fer a casa (exercicis respiratoris, exercicis de CORE i abdominals hipopressius)  i  totes les estratègies per optimitzar la funció dels teus abdominals en les teves rutines diàries. Abans d’acabar, ens tornarem a veure per assegurar-nos que ho estàs fent bé, tornar a valorar el teu abdomen i el teu sòl pelvià, i resoldre els teus dubtes.

QUÈ DIUEN DE MI

Scroll to Top