REAFIRMA L’ ABDOMEN​

He dissenyat un programa especialment per tu, perquè recuperis la teva faixa abdominal després del part i milloris la diàstasi abdominal, aquella sepració excessiva de l’espai que hi entre els músculs rectes anteriors de l’abdomen degut a un sobreestirament de la línia alba durant l’embaràs.

Aquest programa, en forma de KIT, inclou 8 sessions de fisioteràpia i una sèrie d’exercicis i pautes per realitzar a casa per enfortir la teva faixa abdominal després del part.

 

En la primera sessió, avaluarem i mesurarem el contorn del teu abdomen i de la diàstasi abdominal. Si ho desitges farem algunes fotografies del teu abdomen per seguir la seva evolució. T’ensenyaré uns exercicis específics per començar a activar la musculatura abdominal i recuperar el teu patró respiratori. Si és necessari, perquè la teva musculatura encara està molt dèbil després del part, acompanyarem aquests exercicis amb ELECTROESTIMULACIÓ MUSCULAR.

Les sessions també inclouen DIATERMIA ABDOMINAL, una modalitat terapèutica que es basa en aplicar una corrent electromagnètica d’alta freqüència amb l’objectiu d’escalfar els teixits del nostre cos. Això reactiva el metabolisme cel·lular, afavorint així la seva recuperació. D’aquesta manera podem activar el col·lagen, reafirmar l’abdomen, reduir el greix abdominal i millorar les estries.

Les sessions aniran acompanyades d’una supervisió i progressió dels exercicis, i uns EMBENATS FUNCIONALS que portaràs durant uns dies a l’abdomen per mantenir el què hem guanyat fins la següent sessió.

T’ensenyaré com moure’t i quines postures hauràs d’evitar per no empitjorar la diàstasi.  Assajarem com integrar els exercicis i moviments idonis en les teves rutines diàries per millorar la funcionalitat del teu abdomen.

Durant tot aquest procés, resoldré tots els dubtes que tinguis, parlarem de les perspectives de recuperació real de la teva diàstasi i anirem avaluant la teva faixa abdominal sessió a sessió. Al final farem noves medicions i si vols, noves fotografies perquè vegis la millora del teu abdomen.                                          

AVALUACIÓ PRIMERA SESSIÓ

AVALUACIÓ DESPRÉS DE 8 SESSIONS

Scroll to Top