ENTRENAMENT PRENATAL​

M’agradaria compartir amb tu un relat, el del viatge de tres nadons: en Marçal, l’Aran i en Magí. Aquest viatge va començar a la primavera i van arribar al seu destí, a les seves llars, a ple hivern. Per poder-vos explicar les seves aventures,  hem de conèixer també les autèntiques protagonistes i facilitadores d’aquest viatge, les seves mares: la Laura, la Gemma i la Xènia.

Cadascuna, té la seva manera de pensar, el seu propi estil de vida, les seves inquietuds, les seves preferències i les seves necessitats durant aquest meravellós viatge, però totes elles tenen una fita en comú: les ganes de gaudir de l’embaràs i del procés de donar a llum des d’una consciència positiva i amb un estat òptim de salut, tant per elles, com pel seu nadó.

Per això, s’han trobat com a companyes d’aquesta experiència en les nostres classes  d’entrenament prenatal (PRENATAL FIT), per mantenir-se en forma durant l’embaràs, millorar la seva postura i facilitar la posició del seu nadó, alliberar les tensions musculars, connectar amb el seu nadó i preparar-se per donar a llum, tot això, en un espai acollidor on també han pogut compartir emocions, vivències positives d’aquest viatge, dubtes i inquietuds.

Scroll to Top