PROGRAMA EXPRÉS

Hem creat un programa online per acompanyar-te durant la recta final de l’embaràs.

Durant 6 SETMANES estaré al teu costat per ensenyar-te tot el que necessites saber per preparar-te pel naixement del teu bebè.

Ho farem juntes, amb el recolzament d’altres dones que comparteixen les mateixes inquietuds i estan vivint la mateixa experiència que tu. Sentiràs la MÀGIA de formar part de la nostra petita tribu de dones. Tindràs tot el recolzament que necessites: ebooks, vídeos, audios i moltes abraçades virtuals per omplir-te d’OXITOCINA, aquesta hormona de l’amor tan necessària per afavorir el procés de donar vida a la vida.

Connectaràs amb el teu cos i el teu sòl pelvià. Aprendràs com moure’t durant el procés de dilatació i quines estratègies pots adoptar per afavorir les onades uterines i el procés de donar a llum.  La persona que t’acompanya, també serà benvinguda. Li ensenyarem com pot ajudar-te.

Abans de començar ens coneixerem en una sessió personal (online), així sabré com et trobes i quines preferències tens. 

Si tens un EMBARÀS D’ALT RISC (ARO) aquest programa no és per tu, però estaré encantada d’acompanyar-te de manera individual i donar-te totes les eines que necessites pel post-part.

QUÈ DIUEN DE MI

Scroll to Top