TRIBU ONLINE PRENATAL

M’agradaria compartir amb tu un relat, el del viatge de tres nadons: en Marçal, l’Aran i en Magí. Aquest viatge va començar a la primavera i van arribar al seu destí, a les seves llars, a ple hivern. Per poder-vos explicar les seves aventures,  hem de conèixer també les autèntiques protagonistes i facilitadores d’aquest viatge, les seves mares: la Laura, la Gemma i la Xènia.

Cadascuna, té la seva manera de pensar, el seu propi estil de vida, les seves inquietuds, les seves preferències i les seves necessitats durant aquest meravellós viatge, però totes elles tenen una fita en comú: les ganes de gaudir de l’embaràs i del procés de donar a llum des d’una consciència positiva i amb un estat òptim de salut, tant per elles, com pel seu nadó.

Per aquest motiu han volgut formar part de la nostra comunitat i han participat al programa online tribu prenatal.

Durant 8 SETMANES estaré al teu costat per ensenyar-te tot el que necessites saber per preparar-te pel naixement del teu bebè, cuidar el teu abdomen i el teu sòl pelvià i donar-te tots els recursos que necessites de cara al post-part.

Ho farem juntes, amb el recolzament d’altres dones que comparteixen les mateixes inquietuds i estan vivint la mateixa experiència que tu. Sentiràs la MÀGIA de formar part de la nostra comunitat i tindràs tot el recolzament que necessites: ebooks, vídeos, audios i moltes abraçades virtuals per omplir-te d’OXITOCINA, l`hormona necessària per afavorir el procés de donar a llum.

Tindràs tot el què necessites per preparar-te a nivell físic i emocional (connexió amb la teva pelvis i el teu sòl pelvià, vincle amb el teu nadó, massatge perineal, gestió de les onades uterines…)

Abans de començar ens coneixerem en una sessió personal (online), així sabré com et trobes, quines preferències tens i recolliré les teves dades mèdiques. 

Si tens un EMBARÀS D’ALT RISC (ARO) aquest programa no és per tu, però estaré encantada d’acompanyar-te de manera individual i donar-te totes les eines que necessites pel post-part.

QUÈ DIUEN DE MI

Scroll to Top