SESSIONS ONLINE

Si no vius a prop meu i no vols desplaçar-te a la consulta, ens podem veure online.

La consulta per videoconferènia és privada, còmode i adaptada totalment a les teves necessitats. Et guiaré pas a pas perquè connectis amb el teu sòl pelvià i aprenguis quins exercicis pots fer i quins no.

Si tens alguna disfunció sexual (dolor en les relacions, dificultat per arribar a l’orgasme…) podem resoldre molts aspectes de la teva salut sexual mitjançant la videoconferència.

Si estàs embarassada, t’ensenyaré tot el què necessites saber per preparar-te pel naixement del teu fill. També ens podem veure amb la persona que t’acompanya en aquesta experiència, per ensenyar-li com pot ajudar-te durant el procés de donar a llum.

Si acabes de ser mare, podem començar a despertar el teu sòl pelvià de manera segura, adaptant-nos a la teva situació i ensenyant-te totes les claus per començar a tonificar l’abdomen de manera eficaç.

Et facilitaré tots els recursos que necessitis (ebooks, vídeos i audios) i la sessió quedarà gravada per consultar-la sempre que vulguis.

La consulta online no substitueix la visita presencial, pero podem tractar molts aspectes de la teva salut i faré tot el possible perquè et sentis acompanyada i tinguis una atenció de qualitat

Scroll to Top